Winkelwagen Totaal Artikelen (0)

Winkelwagen

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN – PERSOONSGEGEVENS

DEFINITIES:

De uitgever : PERFECTE TREKKER
De site : https://www.perfectetrekker.com/

TYPE VERZAMELDE GEGEVENS

Als onderdeel van het gebruik van de Sites kan de Uitgever de volgende categorieën gegevens over zijn Gebruikers verzamelen:

Burgerlijke staat, identiteit, identificatiegegevens, enz.

COMMUNICATIE VAN PERSOONSGEGEVENS AAN DERDEN

Mededeling aan de autoriteiten op grond van wettelijke verplichtingen
Op grond van wettelijke verplichtingen kunnen uw persoonsgegevens openbaar worden gemaakt op grond van een wet, een verordening of op grond van een beslissing van een bevoegde regelgevende of gerechtelijke instantie. In het algemeen verbinden we ons ertoe om alle wettelijke regels na te leven die de verspreiding van informatie of gegevens kunnen voorkomen, beperken of reguleren en in het bijzonder om te voldoen aan wet nr. 78-17 van 6 januari 1978 met betrekking tot informatica, bestanden en vrijheden.

Communicatie met derden volgens accountinstellingen
Uw persoonlijke gegevens zijn strikt vertrouwelijk en kunnen niet aan derden worden meegedeeld, behalve in het geval van uitdrukkelijke toestemming verkregen via uw accountinstellingen.

VIRALITEIT VAN DE VOORWAARDEN VOOR HET HERGEBRUIK VAN PERSOONSGEGEVENS

Geen verbintenis over de viraliteit van de voorwaarden en onderwerping aan specifieke contractuele verplichtingen
In het geval van communicatie van uw persoonlijke gegevens aan een derde partij, behoudt de Uitgever zich het recht voor om contractueel met u de methoden voor hergebruik van de gegevens vast te leggen.

VOORINFORMATIE VOOR DE COMMUNICATIE VAN PERSOONSGEGEVENS AAN DERDEN IN GEVAL VAN FUSIE / ABSORPTIE

Verzameling van opt-in (toestemming) voorafgaand aan de overdracht van gegevens na een fusie / overname
In het geval dat we deelnemen aan een fusie, overname of enige andere vorm van overdracht van activa, verbinden we ons ertoe om uw voorafgaande toestemming te verkrijgen voor de verzending van uw persoonlijke gegevens en om het niveau van vertrouwelijkheid van uw persoonlijke gegevens te handhaven waarmee u hebt ingestemd.

GEGEVENSAGGREGATIE

Samenvoeging met niet-persoonlijke gegevens
We kunnen geaggregeerde informatie publiceren, openbaar maken en gebruiken (informatie met betrekking tot al onze gebruikers of specifieke groepen of categorieën gebruikers die we zodanig combineren dat een individuele gebruiker niet langer kan worden geïdentificeerd of genoemd) en niet-persoonlijke informatie voor branche- en marktanalyse, demografische profilering, promotie- en reclamedoeleinden en andere zakelijke doeleinden.

Samenvoeging met persoonlijke gegevens die beschikbaar zijn op de sociale accounts van de Gebruiker
Als u uw account koppelt aan een account van een andere dienst om te crossposten, kan die dienst ons uw profielinformatie, verbindingsinformatie en alle andere informatie die u heeft aan ons doorgeven gemachtigd om bekend te worden gemaakt. We kunnen informatie verzamelen over al onze andere Gebruikers, groepen, accounts, persoonlijke gegevens die beschikbaar zijn over de Gebruiker.

VERZAMELING VAN IDENTITEITSGEGEVENS

Gratis raadpleging
Raadpleging van de Site vereist geen registratie of voorafgaande identificatie. Dit kan zonder dat u persoonlijke gegevens over u meedeelt (naam, voornaam, adres, enz.). Voor de eenvoudige raadpleging van de Site registreren wij geen persoonsgegevens.

VERZAMELING VAN IDENTIFICATIEGEGEVENS

Gebruik van de gebruikers-ID alleen voor toegang tot de diensten
Wij gebruiken uw elektronische identificatiegegevens alleen voor en tijdens de uitvoering van het contract.

TERMINAL GEGEVENSVERZAMELING

Geen verzameling van technische gegevens
Wij verzamelen of bewaren geen technische gegevens van uw apparaat (IP-adres, internetprovider, enz.).

KOEKJES

Bewaartermijn voor cookies
In overeenstemming met de aanbevelingen van de CNIL is de maximale bewaartermijn voor cookies maximaal 13 maanden na hun eerste storting in de terminal van de gebruiker, evenals de geldigheidsduur van de toestemming van de gebruiker voor het gebruik ervan. koekjes. De levensduur van cookies wordt niet bij elk bezoek verlengd. De toestemming van de Gebruiker moet daarom aan het einde van deze periode worden hernieuwd.

Doel van cookies
Cookies kunnen worden gebruikt voor statistische doeleinden, met name om de aan de gebruiker geleverde diensten te optimaliseren, van de verwerking van informatie over de toegangsfrequentie, de personalisatie van de pagina’s, de uitgevoerde bewerkingen en de geraadpleegde informatie.
U wordt geïnformeerd dat de uitgever waarschijnlijk cookies op uw terminal zal plaatsen. De cookie registreert informatie met betrekking tot navigatie op de dienst (de pagina’s die u hebt geraadpleegd, de datum en tijd van de raadpleging, enz.) die we kunnen lezen tijdens uw volgende bezoeken.

Recht van de Gebruiker om cookies te weigeren, deactivering met als gevolg een verslechterde werking van de dienst
U erkent te zijn geïnformeerd dat de Uitgever cookies mag gebruiken en machtigt hem om dit te doen. Als u niet wilt dat er cookies op uw apparaat worden gebruikt, kunt u in de meeste browsers cookies uitschakelen via de instellingen. U wordt er echter op gewezen dat sommige services mogelijk niet meer correct werken.

Mogelijke associatie van cookies met persoonlijke gegevens om de werking van de service mogelijk te maken.
De uitgever kan worden verplicht om browse-informatie te verzamelen door middel van cookies.

OPSLAG VAN TECHNISCHE GEGEVENS

Bewaartermijn technische gegevens Technische
gegevens worden bewaard voor de periode die strikt noodzakelijk is om de hierboven genoemde doeleinden te bereiken.

BEWARINGSPERIODE VAN PERSOONSGEGEVENS EN ANONYMISERING

Bewaring van gegevens voor de duur van de contractuele relatie
In overeenstemming met artikel 6-5° van wet nr. 78-17 van 6 januari 1978 met betrekking tot gegevensverwerking, bestanden en vrijheden, worden persoonsgegevens die het voorwerp uitmaken van de verwerking niet langer bewaard dan de tijd die nodig is voor de uitvoering van de verplichtingen die zijn vastgelegd bij het sluiten van het contract of de vooraf bepaalde duur van de contractuele relatie.

Bewaring van geanonimiseerde gegevens buiten de contractuele relatie / na verwijdering van het account
We bewaren persoonlijke gegevens voor de duur die strikt noodzakelijk is om de in deze voorwaarden beschreven doeleinden te bereiken. Na deze periode worden ze geanonimiseerd en uitsluitend voor statistische doeleinden bewaard en geven ze geen aanleiding tot enige vorm van uitbuiting.

Verwijdering van gegevens na verwijdering van het account
Er worden middelen voor het opschonen van gegevens ingevoerd om te zorgen voor de effectieve verwijdering zodra de bewaar- of archiveringsperiode die nodig is voor het bereiken van de vastgestelde of opgelegde doeleinden is bereikt. In overeenstemming met de wet nr. 78-17 van 6 januari 1978 met betrekking tot informatica, bestanden en vrijheden, heeft u ook een recht op verwijdering van uw gegevens dat u op elk moment kunt uitoefenen door contact op te nemen met de ‘Editor.

Verwijdering van gegevens na 3 jaar inactiviteit
Als u zich om veiligheidsredenen gedurende een periode van drie jaar niet op de Site hebt geauthenticeerd, ontvangt u een e-mail waarin u wordt uitgenodigd om zo snel mogelijk verbinding te maken, zonder dat uw gegevens worden verwijderd uit onze databases.

ACCOUNT VERWIJDEREN

Schrapping van het account op verzoek
De Gebruiker heeft de mogelijkheid om zijn Account op elk moment te verwijderen, door eenvoudig een verzoek te richten aan de Editor OF door het menu voor het verwijderen van Account aanwezig in de parameters van het Account indien nodig.

Verwijdering van het account in geval van schending van de TOS
In geval van schending van een of meer bepalingen van de TOS of van enig ander document dat hierin door middel van verwijzing is opgenomen, behoudt de Uitgever zich het recht voor om zonder voorafgaande waarschuwing en in naar eigen goeddunken, uw gebruik van en toegang tot de diensten, uw account en alle Sites.

INDICATIES IN HET GEVAL VAN EEN BEVEILIGINGSSTORING DIE DOOR DE UITGEVER WORDT VASTGESTELD

Informatie van de Gebruiker in geval van een inbreuk op de beveiliging
Wij verbinden ons ertoe alle passende technische en organisatorische maatregelen te nemen om een ​​beveiligingsniveau te garanderen dat is aangepast aan de risico’s van onbedoelde, ongeoorloofde of illegale toegang, openbaarmaking, wijziging, verlies of vernietiging van persoonlijke gegevens over u. In het geval dat we ons bewust worden van onwettige toegang tot uw persoonlijke gegevens die zijn opgeslagen op onze servers of die van onze dienstverleners, of van ongeoorloofde toegang die leidt tot het realiseren van de hierboven geïdentificeerde risico’s, verbinden we ons ertoe om:

  1. U zo snel mogelijk op de hoogte stellen van het incident;
  2. Onderzoek naar de oorzaken van het incident en u daarvan op de hoogte stellen;
  3. Binnen redelijke grenzen de nodige maatregelen nemen om de negatieve effecten en schade die uit het voornoemde incident kunnen voortvloeien te verminderen

Beperking van aansprakelijkheid
In geen geval kunnen de in het bovenstaande punt beschreven verbintenissen met betrekking tot de kennisgeving in geval van een inbreuk op de beveiliging worden gelijkgesteld met een erkenning van schuld of aansprakelijkheid voor het optreden van het incident in kwestie.

OVERDRACHT VAN PERSOONSGEGEVENS NAAR HET BUITENLAND

Doorgifte van gegevens naar landen met een gelijkwaardig beschermingsniveau
De Uitgever verbindt zich ertoe de toepasselijke regelgeving met betrekking tot de doorgifte van gegevens naar het buitenland na te leven en in het bijzonder volgens de volgende voorwaarden:

  1. De Uitgever geeft de persoonsgegevens van zijn Gebruikers door aan landen die erkend worden als landen die een gelijkwaardig beschermingsniveau bieden.
  2. De Uitgever draagt ​​de persoonsgegevens van zijn Gebruikers over buiten landen die door de CNIL worden erkend als landen met een voldoende beschermingsniveau: de Uitgever heeft van de CNIL toestemming gekregen om door te gaan met deze overdracht.

Voor een lijst van deze landen: CNIL – Gegevensbescherming over de hele wereld

WIJZIGING VAN DE TOS EN HET PRIVACYBELEID

In geval van wijziging van deze AV, verbinden wij ons ertoe om het niveau van vertrouwelijkheid niet wezenlijk te verlagen zonder de voorafgaande informatie van de betrokken personen
. uw gegevens op een substantiële manier zonder u te informeren en uw toestemming te verkrijgen.

TOEPASSELIJK RECHT EN BEROEPSBEPALINGEN

Arbitrageclausule
U stemt er uitdrukkelijk mee in dat elk geschil dat kan ontstaan ​​als gevolg van deze AV, in het bijzonder de interpretatie of uitvoering ervan, zal worden onderworpen aan een arbitrageprocedure die onderworpen is aan de regels van de overeenkomst van het wederzijds gekozen arbitrageplatform, waaraan u zich zult houden. zonder voorbehoud.

GEGEVENSPORTABILITEIT

Overdraagbaarheid van gegevens
De Uitgever verbindt zich ertoe u de mogelijkheid te bieden om op eenvoudig verzoek alle gegevens over u terug te krijgen. De Gebruiker krijgt zo een betere controle over zijn gegevens en behoudt de mogelijkheid om deze opnieuw te gebruiken. Deze gegevens moeten worden verstrekt in een open en gemakkelijk herbruikbaar formaat.

NEEM CONTACT MET ONS OP:

Voor meer informatie over onze privacypraktijken, als u vragen heeft of als u een klacht wilt indienen, neem dan contact met ons op via e-mail op [email protected] Bel ons: +31627100390
Adres : Reservoirpad 13, 3063 SL Rotterdam, Nederland